Оценка сайтов | Соц сеть на оценку
чистив кеш і нічого не допомогло. Короче доробиш нормально, тоді на оцінку.
Для чого тоді ставиш на оцінку, якщо думка не цікавить? Якби я сказав, що все ідеально — реакція була б зовсім інша.
Я нічого поганого не мав на увазі, просто дав адекватний фідбек по факту.
Переглянь ще раз сайт, підправ моменти, там реально є що доробити.
Можеш не враховувати мою думку, але це не змінює того, як є насправді.
Я нічого поганого не мав на увазі, просто дав адекватний фідбек по факту.
Переглянь ще раз сайт, підправ моменти, там реально є що доробити.
Можеш не враховувати мою думку, але це не змінює того, як є насправді.
Супер молодчинка ото имба видно настоящий профессионал своего дела кодерства настоящий гуру Супер круто вкусно сочно приятно
не понимаю, зачем просить людей чистить кэш, когда самому версию проще поменять и обновится кэш у всех)
Можно и самому сделать чтобы у всех всё работало и никто не чистил кеш. <link rel="stylesheet" href="style.css?v=1.1">. При изменении стиля меняй v=1.1 на v=1.2, и браузер посчитает файл новым
Или как вариант в шеткер прописать в .htacces
________
посл. ред. 26.03.2026 в 20:48; всего 1 раз(а); by dinamko
apache
<FilesMatch ".(html|htm|js|css)$"> FileETag None Header unset ETag Header set Cache-Control "max-age=0, no-cache, no-store, must-revalidate" Header set Pragma "no-cache" Header set Expires Wed, 11 Jan 1984 05:00:00 GMT </FilesMatch> ________
посл. ред. 26.03.2026 в 20:48; всего 1 раз(а); by dinamko
Можно и самому сделать чтобы у всех всё работало и никто не чистил кеш. <link rel="stylesheet" href="style.css?v=1.1">. При изменении стиля меняй v=1.1 на v=1.2, и браузер посчитает файл новым
не понимаю, зачем просить людей чистить кэш, когда самому версию проще поменять и обновится кэш у всех)
а мой